Megoldások

 Kezdőlap / CRS Portálról / Megoldások
 • Riportcsomag készítés

  A riportcsomag készítés minden riporting időszak záró metódusa. Automatizálás nélkül a manuális erőforrásigénye magas. A CRS Portál segítségével egy gombnyomásra elkészíthető a szükséges riportokból egy riportcsomag. Riportcsomagok készíthetők egyénileg is, de lehetőség van központi, mindenki számára elérhető riportcsomagok készítésére is a szükséges jogosultságokkal.

 • KPI indexek

  A rendelkezésre álló adatainkból sokszor hasznos lehet, ha trend alapú elemzésekhez grafikonokat készítünk. Erre lehetőségünk van a KPI modulban, ahol számos grafikon típusból választhatunk. A grafikonokat és a hozzájuk tartozó forrásadatokat kinyomtathatjuk, vagy más dokumentumokban felhasználhatjuk.

 • Jóváhagyás

  Minden vállalat esetében napi probléma, hogy különböző rendszerekben találunk azonos adatokat eltérő megjelenítési logikával, így sokszor nem tudjuk, hogy melyik az elfogadott. Ebben nyújt segítséget az a jóváhagyás funkció, amivel a CRS Portálban található riportokat és KPI indexeket, mielőtt a portál felhasználói is elérhetik, jóváhagyhatjuk, illetve az adott időszakot lezárhatjuk. Ezzel a két lépéssel biztosíthatjuk, hogy a felhasználók részére csak ellenőrzött és jóváhagyott adatok jutnak el.

 • Adatkezelés

  Minden osztály szereti a számára fontos adatokat maga kezelni. Ennek okán elszaporodnak az olyan lokális (XLS, ACCESS, stb.) adatbázisok, amelyek kezelése nem felügyelt. Ilyen esetekben ezeket az adatokat célszerű lenne adatbázisszerveren tárolni és a felhasználók számára egy felügyelt környezetet biztosítani a kezelésükre. Ennek a problémának a megoldására nyújt megoldást a CRS Portál adatkezelési lehetősége. Közvetlenül összekapcsolódva az adatforrással szolgáltat ellenőrzött környezetet az adatok manuális és automatikus kezelésére egyaránt.

 • Audit

  Szükség lehet arra, hogy ellenőrizzük a felhasználói aktivitást a CRS Portálon belül. Szükség lehet az erőforrások megfelelő kihasználtsága érdekében arra, hogy megbizonyosodjunk az általunk publikált riportok illetve KPI indexek használatáról. Ebben is segít a CRS Portál audit funkciója. Minden, a Portálon belüli felhasználói aktivitás megőrzésre kerül és utólag a Portál által biztosított riportok segítségével elemezhető.

 • BI

  Az adatok elemzésére sokszor csak nagyon költséges eszközök, illetve a hozzájuk tartozó adattárházak vagy adatpiacok adnak lehetőséget. Nem minden esetben van IT erőforrás egy ilyen környezet üzemeltetésére, esetleg az üzemeltetéshez szükséges anyagi erőforrások nem állnak minden esetben rendelkezésre. Ezen a problémán szeretne segíteni a CRS portál, BI megoldásával. A BI modul segítségével lehetőségünk van egy rendszer adatbázisával közvetlenül összekapcsolódni és az adatokon többszintű elemzést végezni, egyéb eszközök bevonása nélkül is.

Cégünkről

Az Avensoft Kft. 2006-ban jött létre a Verticum 2004 Bt. utódjaként. Vállalatunk legfontosabb célkitűzése komplett, kulcsrakész, a felhasználó igényeit maximálisan kielégítő üzleti információs rendszerek fejlesztése, telepítése és utólagos támogatása.