Legújabb fejlesztések

 Kezdőlap / A CRS Portálról / Legújabb fejlesztések
"Mi van Ha?" elemzés
Magas szintű kalkuláció és adatelemzés a CRS Portállal


What if
tervezési és elemzési eszköz


A "What if" tervezési és elemzési eszköz a "Mi van, ha?" típusú kérdésekre ad választ. Az eszköz segítségével egy adott probléma megvizsgálására egymástól eltérő forgatókönyvek, elemzési esetek állíthatók fel a CRS Portálban. Ezek végeredményeit összehasonlítva kap képet a felhasználó arról, hogy a kiindulási adat(ok)ból felépített szcenáriók közül melyik közelíti meg legjobban - vagy egyáltalán nem - az elvárt eredményt. Az elkészült elemzések eredményei "fogd és vidd" módszerrel egy grafikonra helyezhetők, és a megjelenített értékek vizuális formában is elemezhetők. Az elemzést nagyban elősegítik az előre beépített elemző függvények, amelyekből egy időben akár több is megjeleníthető a grafikonon.


Az elemzési irány kétféle lehet: Az első esetben egy végeredmény meghatározása érdekében a meglévő alapadatokat felhasználva építhető fel egy hierarchikus feltételrendszer, míg a második esetben a végeredmény ismeretében állítható fel egy olyan láncolat, amely az eredmény felosztására (szétosztására) irányul.


Mobil alkalmazás

A CRS Portál mobil eszközökre optimalizált verziója immár elérhető iOS-re az Apple App Store-ban, magyar és angol nyelven egyaránt. A mobil verzióban a CRS Portálban előre beállított tetszőleges adatokat jeleníthetünk meg; a megfelelő időszak kiválasztásával. Így az időszaki zárásokkal egy időben jelennek meg az időszakonkénti riportok és KPI-ok a mobilos felületen is. A mobil kliens támogatja az ún. "multicompany" funkciókat is, amelynek segítségével egyszerre több vállalat adatait is megjeleníthetünk a mobil eszközökön.
A CRS mobil szerver architektúra értelmezése

Big Data

A Pivot alapú Big Data analitikai eszköz nagymennyiségű adat online elemzését teszi lehetővé, futási időben, hosszas előkészítő munka nélkül, akár közvetlenül a forrásrendszerekből. A rendelkezésre álló adatokat a felhasználó "fogd és vidd" módszerrel a számára megfelelő, elemezhető formára hozhatja, az elemzés eredményét elmentheti és munkatársaival megoszthatja.


CRS Portál Big Data elemzés

Cégünkről

Az Avensoft Kft. 2006-ban jött létre a Verticum 2004 Bt. utódjaként. Vállalatunk legfontosabb célkitűzése komplett, kulcsrakész, a felhasználó igényeit maximálisan kielégítő üzleti információs rendszerek fejlesztése, telepítése és utólagos támogatása.