Kapcsolat

 Kezdőlap / Kapcsolat

Elérhetőség

Csapatunk
Vámosi Tamás
Tulajdonos, Fejlesztési Vezető

Matematikusként közel 20 éve foglalkozom informatikai rendszerek tervezésével és fejlesztésével. Tapasztalataimat a világ vezető nagyvállalatainál szereztem, de lehetőségem volt betekinteni a KKV szektor világába is. Tulajdonosként és rendszertervezőként is törekszem az egyszerűség és hatékonyság páros megvalósítására és kiaknázására.

Bodnár Károly
BI és Adatbázis Szakértő, Fejlesztő

Matematikusként mintegy 14 éve foglalkozom adatbázisokkal, adattárházzal és fejlesztek üzleti intelligencia alkalmazásokat. Fontosnak tartom az üzleti szereplők és az informatika közötti kapcsolatot. Több nagyvállalatnál szerzett tapasztalatommal hatékonyan tudom támogatni az üzleti igények megvalósulását.

Rácz Attila
Vezető Fejlesztő

Programozó matematikus végzettséggel az elmúlt 17 év alatt fejlesztőként és rendszergazdaként is szereztem tapasztalatokat, kis- és nagyvállalati környezetben egyaránt. E tapasztalatokat a napi munkám során folyamatosan tudom kamatoztatni és bővíteni. Mint az élet minden területén, így a programozói munkámban is a rend, a rendszerszemlélet az alapelvem.
Ádám Péter
Mobil Fejlesztési Vezető

Immár 10 éve foglalkozom informatikai fejlesztésekkel, ez idő alatt széleskörű tudásra tettem szert a különféle programozási nyelvek, adatbázisok és technológiai megoldások terén. Fejlesztőként nagyon fontosnak tartom a folyamatos fejlődést és tanulást, ami elengedhetetlen a megoldásfókuszú és jövőbe mutató programfejlesztői projektjeink megvalósításához.


Cégünkről

Az Avensoft Kft. 2006-ban jött létre a Verticum 2004 Bt. utódjaként. Vállalatunk legfontosabb célkitűzése komplett, kulcsrakész, a felhasználó igényeit maximálisan kielégítő üzleti információs rendszerek fejlesztése, telepítése és utólagos támogatása.